Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

 • Kom je piercen in Knokke

  Boek je afspraak
 • Sieraden kopen

  Bekijk de webshop

High-end piercings

We gebruiken alleen de veiligste technieken en de hoogste kwaliteit sieraden.

Raak geïnspireerd

La p'tite Rebelle

La p'tite Rebelle werd in 2018 opgericht door Géraldine Garnier. Ons doel is om ambitieuze en rebelse vrouwen te bereiken die graag op het randje leven. Piercings zijn een subtiele toevoeging aan je oor of lichaam die je look compleet kan veranderen. We willen niet dezelfde sieraden verkopen die andere studio's verkopen. We hebben enkele van de meest exclusieve en luxueuze merken in de branche uitgekozen, we streven ernaar de beste kwaliteit te verzamelen die er is. Dus je genezing zal soepel verlopen en je hebt een sieraad dat een leven lang meegaat.

Getuigenissen

 • Ik reed eerst met plezier vanuit Oostende naar Roeselare en nu naar Knokke voor Géraldine. Ze is één van de twee enige piercers die ik vertrouw. Is het niet voor haar professionalisme, haar hygiënische manier van werken of haar eeuwige bereidheid om op alle vragen te antwoorden, is het wel voor haar enorm aanbod aan kwaliteitsvolle juwelen en sieraden aan fantastische prijzen. Absolute topper!

  Lara

 • Vriendelijk en vooral zeer professioneel advies, prachtige collectie juweeltjes, supermakkelijk reservatiesysteem dus ook niet moeten wachten; ik kom zeker terug (volgende afspraak is al geboekt 😉)

  Barbara

 • Amazing piercing experience. Géraldine is an absolute professional. She’s very skilled and uses only the best materials. The shop is so beautiful, a real eyecatcher ♥️

  Celine

Trots lid