Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

Daith piercings: do they cure migraines?

Daith piercings: genezen ze migraine?

Een migraine genezen met een piercing is een mythe.

Laten we beginnen met, nee, ze genezen geen migraine!

Ja, veel mensen beweren van wel, maar dit is nooit bewezen.
Je klant vertellen dat dit een medische piercing is, terwijl deze piercing door niemand in de medische wereld wordt uitgevoerd, is ronduit liegen tegen je klant.

Ja, ik heb veel klanten die beweren dat deze piercing heeft geholpen met hun migraine, maar ik heb ook veel klanten die zeggen dat de migraine na een paar maanden terugkwam of dat het zelfs helemaal niet hielp.

Waarom is dit het geval?

Dichtbij, maar niet op de plek waar we piercen, is er een drukpunt dat je bloeddruk helpt. Bloeddruk kan een oorzaak zijn van migraine.

Het drukpunt bevindt zich aan de onderkant van de helix cruz waar het de schelp van het oor ontmoet, een daith-piercing wordt doorboord aan de bovenkant van de helix cruz waar een klein zacht plekje is.

Als we aan de onderkant van de cruz zouden piercen, zou het er meer uitzien als een surface dat door de schelp prikt, wat extreem pijnlijk zou zijn en je mooie sieraden zouden constant naar boven klappen en niet mooi in je oor liggen.

daith migraine piercing

Ik denk niet dat ik je hoef te vertellen dat we als piercers dwars door de huid piercen, we installeren niet iets dat een lichte druk op de huid veroorzaakt zoals een accupuncturist.

Dus als je in de buurt van dat drukpunt prikt, als gevolg van zwelling in de eerste stadia van je genezingsproces, kan het mogelijk zijn (afhankelijk van je anatomie) dat het drukpunt wordt geactiveerd en wat druk voelt en je migraine enigszins stopt.
Maar zodra je piercing geneest, verdwijnt de zwelling.

Soms, omdat we sieraden toevoegen, kan het toch mogelijk zijn dat dat drukpunt nog steeds wat druk voelt.

Conclusie
Het is mogelijk dat dit helpt voor je migraine, het is ook heel goed mogelijk dat het niet helpt.
Als je dit specifiek voor je migraine wilt zou ik het afraden, maar het is zeker een mooie piercing.

Daith piercingsieraden kopen

Een afspraak maken

Laat een reactie achter